Er du ung Israel-ven? Se hvordan du søger om at deltage i MIFFs ungdomskonference 2023

Er du ung dansk eller færøsk Israel-ven i alderen 16-30 år? Se hvordan du søger om at deltage.

I MIFF lægger vi stor vægt på at skabe et godt fællesskab for unge Israel-venner via eksempelvis ungdomsturer til Israel (se mere her) og ungdomskonferencer (se mere her).

Siden 2014 har MIFF afholdt ungdomskonferencer for unge Israel-venner i alderen 16-30 år.

Med undtagelse af et år hvor konferencen blev afholdt i i Oslo-området, er vores øvrige ungdomskonferencer blevet afholdt i Kristiansand med økonomisk støtte fra vores lokalforening der. I den forbindelse vil vi gerne takke alle Israel-venner som støtter vores ungdomsarbejde – uden jer kunne det ikke lade sig gøre!

Vi er super glade for at kunne invitere unge Israel-venner i alderen 16-30 år til Ungdomskonferencen 2023 på Scandic Bystranda i Kristiansand, Norge. Israel-venner fra Danmark og Færøerne er også meget velkommen!

I skrivende stund planlægger vi et spændende program for jer med interessante foredrag, besøgende fra Israel og tid til at møde de andre unge Israel-venner som deltager.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 10-12 februar 2023! 🙂

Send os allerede nu en kort ansøgning med et par linjer om dig selv og hvorfor du vil være med. Deltagelsen er gratis for dig og inkluderer overnatning på hotellet og alle måltider (medmindre du bor tæt på hotellet). Du kan også søge om at få dækket op til 70% af dine rejseudgifter.

Smid en ansøgning snaret muligt til MIFFs organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen på: kjetil@miff.no


Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp