Hvad tænker tilfældige folk på gaden om Israel?

Max Zeuthen (15) fik folk til at åbne op om hvad de mener om Israel.

MIFF's praktikant Max Zeuthen (15) tog ud på de københavnske gader og spurgte tilfældige danskere hvad de mener om Israel. (Foto: Skærmdump, Max Zeuthen)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Vi er stolte over at kunne præsentere Max Zeuthens klip for jer. Max er 15 år, går i 9. klasse og er MIFF’s praktikant i denne uge:

– Jeg har været så heldig at komme i erhvervspraktik i MIFF her i denne uge. Mit mål med denne video er at få indblik i, hvordan folks opfattelse af Israel er. Med mit mobilstativ i den ene hånd og mit kamera i den anden, slog jeg mig selv ned i København og satte mig for at interviewe tilfældige forbipasserende. Her er resultatet, videoen er produceret d. 28/9 2020 i København, skriver Max.

Mange tak til Max for det flotte arbejde!

Se klippet på YouTube:

Tidligere artikelMultireligiøst israelsk orkester skaber begejstring i den arabiske verden
Næste artikelPalæstinensernes dobbelt kommunikation
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)