MIFF's praktikant Max Zeuthen (15) tog ud på de københavnske gader og spurgte tilfældige danskere hvad de mener om Israel. (Foto: Skærmdump, Max Zeuthen)

Hvad tænker tilfældige folk på gaden om Israel?

Max Zeuthen (15) fik folk til at åbne op om hvad de mener om Israel.

Vi er stolte over at kunne præsentere Max Zeuthens klip for jer. Max er 15 år, går i 9. klasse og er MIFF’s praktikant i denne uge:

– Jeg har været så heldig at komme i erhvervspraktik i MIFF her i denne uge. Mit mål med denne video er at få indblik i, hvordan folks opfattelse af Israel er. Med mit mobilstativ i den ene hånd og mit kamera i den anden, slog jeg mig selv ned i København og satte mig for at interviewe tilfældige forbipasserende. Her er resultatet, videoen er produceret d. 28/9 2020 i København, skriver Max.

Mange tak til Max for det flotte arbejde!

Se klippet på YouTube:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp