Search
Lior Raz er både serieskaber og medvirker i serien - her ses han ved settet under indspilning af Faudas nye sæson. (Foto: Yes Studios)

Her starter indspilning af ​​sæson fire af Fauda

I sæson 4 fokuserer den israelske antiterrorenhed på Hizbollah.

Er du også vild med den israelske serie Fauda? Så kan du glæde dig over at indspilning af sæson 4 er i gang.

Der er 10 episoder i den nye sæson som indspilles i Israel og Ukraine, skriver Jerusalem Post.

I den nye sæson vil den israelske antiterror-enhed fokuserer på terrortrusler fra to fronter, terrorister fra Libanon i den iranskstøttet libanesiske reorganisation Hizbollah og terrorister fra Judæa & Samaria (Vestbredden).

I sæson 3 foregik en del af handlingen i Gaza og endte med at en af seriens hovedkarakterer døde.

Lior Raz som producerer serien sammen med Avi Issacharoff, vender tilbage til hovedrollen som Doron, efter at have medvirket i Netflix-serien «Hit & Run».

Fauda betyder «kaos» på arabisk, serien blev lanceret på Netflix i 2016 og er siden blevet en af Israels succesfulde serier på den internationale arena.Derudover har serien også ændret billedet i Mellemøsten og er blevet den mest set serie i den arabiske verden.

Serien skrev også historie efter den blev oversat til farsi og vist på Manoto TV, en international persisk tv-kanal med base i London – læs HER.

Sæson 4 fire forventes klar på Netflix i sommeren 2022.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp