Her starter indspilning af ​​sæson fire af Fauda

I sæson 4 fokuserer den israelske antiterrorenhed på Hizbollah.
Lior Raz er både serieskaber og medvirker i serien - her ses han ved settet under indspilning af Faudas nye sæson. (Foto: Yes Studios)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Er du også vild med den israelske serie Fauda? Så kan du glæde dig over at indspilning af sæson 4 er i gang.

Der er 10 episoder i den nye sæson som indspilles i Israel og Ukraine, skriver Jerusalem Post.

I den nye sæson vil den israelske antiterror-enhed fokuserer på terrortrusler fra to fronter, terrorister fra Libanon i den iranskstøttet libanesiske reorganisation Hizbollah og terrorister fra Judæa & Samaria (Vestbredden).

I sæson 3 foregik en del af handlingen i Gaza og endte med at en af seriens hovedkarakterer døde.

Lior Raz som producerer serien sammen med Avi Issacharoff, vender tilbage til hovedrollen som Doron, efter at have medvirket i Netflix-serien «Hit & Run».

Fauda betyder «kaos» på arabisk, serien blev lanceret på Netflix i 2016 og er siden blevet en af Israels succesfulde serier på den internationale arena.Derudover har serien også ændret billedet i Mellemøsten og er blevet den mest set serie i den arabiske verden.

Serien skrev også historie efter den blev oversat til farsi og vist på Manoto TV, en international persisk tv-kanal med base i London – læs HER.

Sæson 4 fire forventes klar på Netflix i sommeren 2022.Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelPAs budskab til børn: Køber du israelske produkter finansierer du dit eget mord
Næste artikelVil forhindre andre i at gøre som Netanyahu
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise