Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Oprettelsen af ​​Israel var det 20. århundredes største bedrift

Nancy Pelosi i samtale med Mickey Levy på vej ind i Knesset, 16. februar 2022. (Foto: Oliver Fitoussi/Flash90)
Nancy Pelosi siger USA er stolt over at støtte Israel.

Oprettelsen af Israel i 1948 var den største bedrift i 1900-tallet. Det siger Nancy Pelosi, Speaker i Repræsentanternes hus i USA.

Hun leder en delegation af amerikanske politikere på deres besøg i Israel. Pelosi tilføjer at det er yderstvigtigt med et godt forhold mellem det israelske parlament Knesset og USA’s Kongress.

– Vi står sammen i kampen mod terror fra Iran og deres kernefysiske udvikling. Det er en trussel mod hele verden. Israels nærhed til Iran udgør en stor trussel og det er vores allesammens ansvar, siger hun.

Pelosi siger USA er stolt over at være en allieret med Israel og at de vil fortsætte med at støtte Israel for at sikre landets sikkerhed og stabilitet.

Knessets ordfører Mickey Levy siger Israel er meget taknemlig for Pelosis kompromisløse kamp for Israels sikkerhed. Han takkede hende især for at have bidraget til finansieringen af raketforsvaret Iron Dome.

– I årevis har du forsvaret vores ret til at forsvare vores indbyggere og du har stået ved vores side selv i de vanskeligste tider, som vi så for nylig under den seneste operation i Gaza, siger Levy, ifølge Jerusalem Post.

Læs: Mens Hamas igen truer med angreb, lider indbyggerne i Sderot af langvarig trauma

Omkring 60 børn fra byen Sderot og andre byer (otef Aza) tæt på Gaza tog imod Pelosi med amerikanske og israelske flag og takkede hende for at finansiere påfyldning af Iron Dome, som har reddet børnenes liv.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem