Nancy Pelosi i samtale med Mickey Levy på vej ind i Knesset, 16. februar 2022. (Foto: Oliver Fitoussi/Flash90)

– Oprettelsen af ​​Israel var det 20. århundredes største bedrift

Nancy Pelosi siger USA er stolt over at støtte Israel.

Oprettelsen af Israel i 1948 var den største bedrift i 1900-tallet. Det siger Nancy Pelosi, Speaker i Repræsentanternes hus i USA.

Hun leder en delegation af amerikanske politikere på deres besøg i Israel. Pelosi tilføjer at det er yderstvigtigt med et godt forhold mellem det israelske parlament Knesset og USA’s Kongress.

– Vi står sammen i kampen mod terror fra Iran og deres kernefysiske udvikling. Det er en trussel mod hele verden. Israels nærhed til Iran udgør en stor trussel og det er vores allesammens ansvar, siger hun.

Pelosi siger USA er stolt over at være en allieret med Israel og at de vil fortsætte med at støtte Israel for at sikre landets sikkerhed og stabilitet.

Knessets ordfører Mickey Levy siger Israel er meget taknemlig for Pelosis kompromisløse kamp for Israels sikkerhed. Han takkede hende især for at have bidraget til finansieringen af raketforsvaret Iron Dome.

– I årevis har du forsvaret vores ret til at forsvare vores indbyggere og du har stået ved vores side selv i de vanskeligste tider, som vi så for nylig under den seneste operation i Gaza, siger Levy, ifølge Jerusalem Post.

Læs: Mens Hamas igen truer med angreb, lider indbyggerne i Sderot af langvarig trauma

Omkring 60 børn fra byen Sderot og andre byer (otef Aza) tæt på Gaza tog imod Pelosi med amerikanske og israelske flag og takkede hende for at finansiere påfyldning af Iron Dome, som har reddet børnenes liv.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp